Wat is je bachelor?

Wat is je bachelor?

Een voltijds bacheloropleiding duurt 4 jaar aan een hogeschool of 3 jaar aan een universiteit. Voor een bacheloropleiding aan de hogeschool heeft u minimaal een mbo- of havodiploma nodig. Voor een bacheloropleiding aan de universiteit heeft u een diploma vwo nodig of een hbo-propedeuse (60 studiepunten).

Welke Masters kan ik doen UVA?

Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht….

  • Academic Excellence Track.
  • Accountancy (MSc Accountancy and Control)
  • Accountancy and Control.
  • Actuarial Science (MSc Actuarial Science and Mathematical Finance)
  • Actuarial Science and Mathematical Finance.
  • American Studies (History)
  • Arbeidsrecht.
  • Archaeology.

Is bachelor een diploma?

bacheloropleiding aan de hogeschool: diploma op minimaal niveau mbo-4 of havo. masteropleiding aan hogeschool en universiteit: de hogeschool of universiteit bepaalt zelf de toelatingseisen. Dit is toegestaan. Meestal is dit een afgeronde opleiding bachelor aan de hogeschool of universiteit.

Is een bachelor een diploma?

Diploma van een wettelijk erkende bacheloropleiding in het hoger beroepsonderwijs (hbo) of wetenschappelijk onderwijs (wo) na invoering van het bachelor-masterstelsel.

Welke master kan ik doen?

Je kunt de doorstroommatrix gebruiken om snel te zien tot welke masters je toegang hebt met jouw bachelordiploma, ook als je een diploma hebt van een andere onderwijsinstelling (wo of hbo). Heb je specifieke vragen over de aansluiting van jouw bachelor op de master van jouw keuze? Neem dan contact op met de opleiding.

Welke pre master kan ik doen?

Studenten die niet aan de toelatingseisen van een universitaire master voldoen, maar wel een verwante bacheloropleiding (hbo/wo) hebben afgerond, kunnen toegelaten worden tot een pre-master. Een pre-master is een schakeljaar dat afgestemd is op het masterprogramma.

Hoe lang duurt een master na hbo?

Na een hbo-opleiding ben je vaak nog twee jaar bezig voordat je een wo-master hebt behaald. Eén jaar voor het schakelprogramma om je voor te bereiden op het meer wetenschappelijke onderwijs en één jaar voor de daadwerkelijke master.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top