Wie is de witte Chinees?

Wie is de witte Chinees?

In 2013 kwam Johan Derksen als eerste met de bijnaam ‘Witte Chinees’ voor Arno Vermeulen. Een bijnaam waar hij nooit meer vanaf komt.

Waar is Arno Vermeulen geboren?

Alkmaar, Netherlands
Arno Vermeulen/Place of birth

Hoe laat begint Studio Sport?

De reguliere uitzendingen van NOS Studio Sport zijn normaal gesproken op zaterdag rond 23.30 uur, zondagmiddag vanaf 13.10 uur en zondagavond om 18.10 uur. In de eerste en laatste uitzending wordt de belangrijkste sport van de dag samengevat, met uitzondering van het eredivisievoetbal.

Hoe laat begint Studio Voetbal vanavond?

De uitzending begint om 19.00 uur op nos.nl.

Wie is Arman Avsaroglu?

Als voetbalcommentator van NOS Langs de lijn geef ik wekelijks live commentaar bij voetbalwedstrijden in Nederland. Ook spreek ik voor Studio Sport korte samenvattingen in van belangrijke voetbalwedstrijden.

Wie is de vader van Jeroen Stekelenburg?

Jan Stekelenburg
Jeroen Stekelenburg/Fathers
Jan Stekelenburg is de vader van Jeroen Stekelenburg (verslaggever van Studio Sport), van voetbaltrainer Maarten Stekelenburg en van Milan van Dongen, verslaggever bij Fox Sports.

Hoe laat komt journaal?

Van 9.00 tot en met 20.00 uur is er elk uur een nieuw journaal, behalve om 19.00 uur, aangezien dan het NOS Jeugdjournaal wordt uitgezonden. Verder zit er een nieuwsblok in Nieuwsuur om 21.30 uur en is er een laat journaal rond middernacht.

Hoe laat komt het journaal?

Het NOS Journaal van 20.00 uur is het uitgebreidst, probeert een zo compleet mogelijk beeld te geven van het nieuws van de dag en behoort ontegenzeggelijk tot de meest bekeken programma’s van NPO 1. Ook het NOS Journaal van 18.00 uur is een anker op dit tv-kanaal.

Wie presenteert Studio Sport?

NOS Studio Sport
Presentatie Tom Egbers Dione de Graaff Gert van ‘t Hof Sjoerd van Ramshorst Henry Schut Jeroen Stomphorst Rivkah op het Veld Herman van der Zandt
Muziek Tonny Eyk
Land van oorsprong Nederland
Taal Nederlands

Van wie is Jeroen Stekelenburg een zoon?

Zijn vader is Jan Stekelenburg, eindredacteur van Studio Sport, zijn oudere broer is voetbaltrainer Maarten Stekelenburg en zijn halfbroer is Milan van Dongen, verslaggever bij Fox Sports. Hoewel dikwijls gedacht, is de voetbaldoelman Maarten Stekelenburg geen familie. Stekelenburg heeft een relatie met Tess Warmerdam.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top